Έκθεση για τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων

1-3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Υπό την αιγίδα των
Μέλος του
Η ΕΚΘΕΣΗ EXPOHOTEL

Η EXPOHOTEL είναι μία έκθεση Β2Β που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων.

Αντικείμενο της είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν.

Στόχος της είναι να δημιουργήσει μία αποκλειστική έκθεση-θεσμό αφιερωμένη στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η EXPOHOTEL θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο του TAE KWON DO (Παλαιό Φάληρο).

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΘΕΣΗ

Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την EXPOHOTEL για τους εξής λόγους:

  • 1. Ο τομέας των τουριστικών καταλυμάτων έχει ανάγκη από μια εξειδικευμένη έκθεση που θα διοργανώνεται αποκλειστικά για τον κλάδο αυτό.
  • 2. Οι ανάγκες του τουριστικού κλάδου σε ανακαίνιση, οργάνωση και εξοπλισμό ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου (περίπου στο τέλος Οκτωβρίου).
  • Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να ξεκινάει την έρευνα αγοράς του αρχές του καινούργιου χρόνου και η περίοδος των αποφάσεων είναι τους μήνες Φεβρουάριο Μάρτιο Απρίλιο. Συνεπώς ο Μάρτιος είναι ο καταλληλότερος μήνας για μία τέτοια διοργάνωση.

Ορμώμενοι από την μεγάλη εμπειρία της εταιρείας μας στην διοργάνωση επαγγελματικών και καταναλωτικών εκθέσεων, αλλά και την απαίτηση από μεγάλο μέρος του πελατολογίου μας, καταλήξαμε στην απόφαση να διοργανώσουμε την EXPOHOTEL.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ένα σημαντικό μέρος του διαφημιστικού budget θα δαπανηθεί σε παροχές προς τους επισκέπτες της έκθεσης (ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε ξενοδοχεία και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με αεροπλάνα, πλοία και πούλμαν).

Παράλληλα μεγάλο μέρος του διαφημιστικού budget θα διατεθεί στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο, ενώ θα γίνουν καταχωρήσεις στον ειδικό τύπο (σε 5 περιοδικά).

Στους εκθέτες θα διανεμηθούν 50.000 προσκλήσεις (για να αποσταλούν στο πελατολόγιο τους).
Όλες οι προσκλήσεις που θα διανεμηθούν από τους εκθέτες και από την διοργανώτρια θα διαθέτουν barcode.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μέσων, καθώς στην εποχή μας αποτελούν τον πλέον σύγχρονο τρόπο διαφήμισης.

Η διοργάνωση διατηρεί σελίδα στο FACEBOOK, λογαριασμό στο TWΙΤTER και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνική δικτύωσης, τα οποία ενημερώνονται διαρκώς και αδιαλείπτως.

Στόχος μας είναι ο επιχειρηματίας – υποψήφιος επισκέπτης της έκθεσης να ενημερώνεται επανειλημμένα και ποικιλοτρόπως για την διοργάνωση.

Παράλληλα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και μέχρι την έκθεση ενημερωτικά newsletter αποστέλλονται σε συνολικά 50.000 παραλήπτες, όσοι δηλαδή είναι και οι καταγεγραμμένοι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων (Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια).

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Αττικής

Αεροπορικά εισιτήρια

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ναυλωμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις

POOL ABOUT SALON

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ζούμε πλέον σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από συνεχείς και ταχύτατες αλλαγές. Πρέπει να είμαστε “γρήγοροι”, ουσιαστικοί, καινοτόμοι και προπάντων σωστά ενημερωμένοι..!

Η 5η διεθνής έκθεση πισίνας POOL about Salon φιλοξενείται στην ΕΧPOHOTEL 2019.

Ο κλάδος της πισίνας από μόνος του είναι μια ολόκληρη βιομηχανία με χιλιάδες κατασκευές κάθε χρόνο, υπηρεσίες και προϊόντα. Βρισκόμαστε επικοινωνιακά κοντά σε αυτό τον κλάδο με απόλυτη επιτυχία σχεδόν μία δεκαετία.

Ο Έλληνας πλέον επιχειρηματίας στον τουρισμό ,έχει αφομοιώσει ότι η Πισίνα είναι το βασικότερο προϊόν τουριστικού στοιχείου.

Δεν υπάρχει διαφήμιση έντυπη ή ηλεκτρονική που αφορά παρουσίαση χώρου φιλοξενίας χωρίς την παρουσία πισίνας και περιβάλλοντος χώρου.

Δεν υπάρχει επισκέπτης που να μην αναζητήσει πισίνα σε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα, σε θάλασσα ή βουνό, είτε για θερινή είτε για χειμερινή απόδραση.

Πρόκειται για έναν τομέα της Έκθεσης EXPOHOTEL μέσω της POOL about Salon που έχει ως στόχο οι επιχειρήσεις του κλάδου να επικοινωνήσουν τα αξιόλογα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και ευρύτερα οι επαγγελματίες στον τουρισμό, να γνωρίσουν από κοντά κάθε τι που έχει σχέση με τη δημιουργία πισίνας – SPA στους χώρους ενδιαφέροντος τους, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες τους, αλλά και δημιουργώντας τις συνθήκες που προσδίδουν πολυτέλεια και προπάντων άριστη φιλοξενία.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση θα αποτελέσει ένα μεγάλης αποτελεσματικότητας εργαλείο προβολής και προώθησης των προϊόντων όλων των εταιρειών του χώρου και θα συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και επιχειρηματική διεύρυνση.

Στην προσπάθειά μας αυτή, προσβλέπουμε τις επιχειρήσεις του κλάδου πισίνας αλλά και τους επαγγελματίες στον τουρισμό ως κύριους συμμέτοχους και συμπαραστάτες.

Το 5ο POOL about SALON, συνεχίζει την πορεία του σ’ ένα περιβάλλον δύσκολο και ανταγωνιστικό.
Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας που ενισχύονται από τις δικές σας δυνάμεις.

Συνεχίζουμε μαζί!

Σαλταμανίκας Νικόλας
Ιδρυτής της POOL about Salon
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΑΕ ΚWON DO:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Με αυτοκίνητο: Είναι στο τέλος του Λεωφόρου Συγγρού και στην συμβολή της με την Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Με τραμ: Αποβίβαση στη στάση Αγία Σκέπη (Δέλτα Φαλήρου). Κόκκινη γραμμή (Νο 4) Σύνταγμα-ΣΕΦ & Μπλε γραμμή (Νο3) Βούλα-ΣΕΦ.

Με ΗΣΑΠ: Στάση “Νέο Φάληρο”. Από εκεί εξυπηρετούν οι γραμμές των λεωφορείων Α1 και Β1.

Με Λεωφορεία:

130 Πειραιάς / Ν. Σμύρνη, A1 Πειραιάς / Βούλα, Β1 Πειραιάς / Γλυφάδα, 101 Πειραιάς / Άλιμος / Ελληνικό,
217 Πειραιάς / Δάφνη, 550 Κηφισιά / Συγγρού.

Με Τρόλλευ: 10 Τζιτζιφιές / Χαλάνδρι (Στάση: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ). Μετεπιβίβαση σε 3, Α1, Β1.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η PRINCIPAL MANAGEMENT είναι μία εταιρεία που ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων για περισσότερα από 10 έτη.

Οι εκθέσεις που διοργανώνουμε είναι:

  • ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΕΠΙΠΛΟΥ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019) – η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στον επαγγελματικό τομέα της κατασκευής επίπλου με συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα.
  • HOMESHOW (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019) – έκθεση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο και αφορά τον εξοπλισμό κατοικίας.
  • TECHNICA ELECTRONICA (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019) – επαγγελματική έκθεση που αφορά τον τομέα συστημάτων ασφαλείας και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου.
  • Cosmetic Show (ΙΟΥΝΙΟΣ 2019) – η αποκλειστική έκθεση για τους επαγγελματίες της ομορφιάς.

Ωράριο Λειτουργίας (Παρ-Κυρ) 10:00πμ - 20:00μμ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λ. Ελ. Βενιζέλου 213, 176 73 Καλλιθέα
T: 210 95 30 457
F: 210 95 76 094